Actors

Pau Sastre

Llicenciat en Art Dramàtic a l'Institut del Teatre de Barcelona (2005), completa la seva formació amb Isabel Úbeda de l'Odin Théâtre, Nikolaj Karpov, Sigmund Molick, entre d'altres. Actualment segueix formant-se amb Javier Galitó-Cava a tècnica Meisner.
Com a actor professional ha participat en:
HAMLET MACHINE, de Heiner Müller. Direcció Francesc Amaro. La Seca-Espai Brossa,  2012, MACBETH dirigida per Carles Fernández a la Nau Ivanow, ANITA COLIFLOR de Pablo Rosal al Teatre Gaudí, ANAMNESI dirigida per Ferran Dordal al Festival Panorama, MEMÒRIA DEL TEMPS DE LA IMMADURESA de Ferran Dordal al Teatre Lliure, ENTREMÈS DE DOS ESTUDIANTS dirigida per Ibán Beltran a la Biblioteca de Catalunya, QUASI MAINE dirigida per Ramon Garrido al Teatre del Raval, ANTÍGONA  de Jordi Coca dirigida per Teresa Canas al Teatre de Ponent, LA TORNA DE LA TORNA dirigida per Albert Boadella al Teatre Romea, A L´ARCA A LES VUIT dirigida per Marc Hervàs, al Teatre Nacional de Catalunya AL NOSTRE GUST dirigida per Roberto G. Alonso al Festival Shakespeare o EL PASEO DE FEDERICO dirigida per Joan Fullana i Xavi Martínez a l´Espai Brossa, entre moltes altres.
Com a actor a TV i Cinema
Ha estat un dels personatges principals de la sèrie del canal 33 GOLOBICA TV o de la sèrie MALSONS SL i ha protagonitzat diversos curtmetratges, l'últim d'ells, YURI S OMEN, seleccionat al Festival de Sitges.


Jordi Sanosa

Graduat Superior en Disseny .(2006), Erasmus a la Rose Bruford College de London. (2012). Actualment cursa el quart curs d’interpretació  a Institut del Teatre de Barcelona. Curs de claqué i dansa bàsica a l´Escola El Timbal de Barcelona (2007), taller d’interpretació. Escola Eòlia de Barcelona 2007, Curs intensiu de la veu i el cant amb Mariona Segarra Curs de dansa clàssica. Dansa Ramon Solé (2009) i curs intensiu de Shakespeare amb Simon Scardifield (2009).
Com a actor professional ha participat en:
HAMLET MACHINE, de Heiner Müller. Direcció Francesc Amaro. La Seca-Espai Brossa, 2012. CYMBELINE, de William Shakespeare. Direcció Matt Wilde. Taller com a estudiant d’Erasmus a la Rose Bruford College de London. 2012. BAAL, de Bertolt Brecht. Direcció Carme Portaceli. Taller de quart curs de l’Institut del Teatre de Barcelona. 2012. HAVANERA LABCANAL. ARGELES SUR MER. Direcció Àlex Rigola. Laboratori de creació. Teatre de Salt dins el Temporada Alta 2011. EL PROJECTE DELS BOJOS. Direcció Marc Vilavella. Almeria Teatre de Barcelona. 2011. Nominat en aquesta edició 2012 com a millor actor de repartiment als Premios de Teatro Musical 2012.
EL MÓN DEL MÀGIC D’OZ, al Teatre Poliorama de Barcelona. Direcció Quim Carné. 2010. EL TARTUF, de Molière. Direcció Frederic Roda. Taller de vers de l'Institut del Teatre de Barcelona, 2010. PISCINA (SENSE AIGUA), de Mark Ravenhill. Direcció Raimón Àvila. Taller de teatre físic de l'Institut del teatre de Barcelona. 2009. LA GRAN NIT DE LURDES G. Direcció Josep Maria Miró i Cristina Clemente. 2009. Actor d’animació de carrer. Parc d’atraccions del Tibidabo. 2008 i 2010. JOSEPH I L’INCREÏBLE ABRIC EN TECNICOLOR. Direcció Ramon Ribalta. Teatre del Sol de Sabadell. 2007 – 2008. EN PÓLVORA, d’Àngel Guimerà. Direcció Sergi Belbel. Teatre Nacional de Catalunya. 2006 – 2007.

 Andrea Portella

Llicenciada en interpretació per l´Institut del Teatre (2009). Ha estudiat dansa a l ´escola d´Area de Barcelona.(2010).
Cursos de fornació intensius: dansa contemporània amb Olatz de Andrés, clown amb Christian Atanasiu, mètode Linklater amb Christine Adaire, Commedia dell´Arte amb Asun Planes.  (2005-09) Curs de guionatge, interpretació, gravació i muntatge per Joan Solana (2004-05) .Curs intensiu d´interpretació davant la càmera amb Mercè Managuerra (2007). Curs intensiu de càmera a l´escola Destino- Teatro de Madrid (2009) .
Com a actriu ha participat en:
HAMLET MACHINE, de Heiner Müller. Direcció Francesc Amaro. La Seca-Espai Brossa, (2012) CYRANO DE BERGERAC dirigida per Oriol Broggi a la Biblioteca de Catalunya (2012) HAMLET MACHINE  d'Heiner Müller programada al Festival BARRIBROSSA 2011. L´ÚLTIMA VEDETTE DEL MOLINO d´Aleix Agilà. Companyia Boa teatre. Representada a la Nau Ivanow de Barcelona. (2010) ALICIA BAJO TIERRA. Dramatúrgia i direcció de Michal Derlatka. Companyia A la velocidad de la luz. A l´Institut del Teatre. (2009) ULLS DE BRUIXA. Dramatúrgia i direcció Joan Solana. Al Teatre Gaudí . (2009) PUSTO, versió de  Fi de Partida de Samuel Beckett dirigida per Michal Derlatka. A l´Institut del Teatre. VIDA A MIDA. Creació pròpia de la Companyia Comediants Kafkiana (2008) LA TRÀGICA HISTÒRIA D´UN FALAFEL, CANOVACCIO DE COMMEDIA DELL´ARTE.  Creació pròpia de la Companyia La Fam Teatre. (2008)